Kullanıcı Sözleşmesi

Şartlar ve Koşullar

Grandbetting online bahis platformuna hoş geldiniz! Ekibimiz, tüm kullanıcılarımıza sağlıklı ve güvenli bir deneyim diler.

Bu şartlar ve koşullar, Grandbetting web sitesinin kullanımına dair kuralları ve düzenlemeleri içermektedir.

Grandbetting sitesine giriş yaparak, bu şartlar ve koşulları kabul etmiş olursunuz. Eğer bu sayfada belirtilen hükümleri ve şartları kabul etmiyorsanız, lütfen Grandbetting hizmetlerini kullanmayı durdurun.

Bu hükümler, Gizlilik Politikası ve Sorumluluk Reddi Beyanı dahil olmak üzere tüm Sözleşmeler için geçerlidir: “Kullanıcı”, “Siz” ve “Sizin” terimleri, bu web sitesine erişen ve Şirketin şart ve koşullarına uyan kişiyi ifade eder. “Şirket”, “Biz”, “Bize” ve “Bizim” terimleri ise Grandbetting ifade eder. “Taraf”, “Taraflar” veya “Biz”, hem Kullanıcıyı hem de Şirketi ifade eder. Tüm şartlar, Şirketin sunduğu hizmetlerin Kullanıcının ihtiyaçlarına uygun şekilde sağlanması için gerekli ödemelerin kabulü ve dikkate alınmasını içerir ve yürürlükteki yasalara tabidir. Bu terminolojinin tekil, çoğul ya da farklı kullanımları aynı anlamı taşır.

Lisans

Aksi belirtilmedikçe, Grandbetting ve lisans verenleri, sitedeki tüm materyallerin fikri mülkiyet haklarına sahiptir. Tüm haklar saklıdır. Kişisel kullanımınız için Grandbetting web sitesine erişebilirsiniz ancak bu şartlar ve koşullarda belirtilen kısıtlamalara tabi olarak.

Yasaklar:

  • Grandbetting içeriklerini izinsiz yayınlamak,
  • Grandbetting materyalleri satmak, kiralamak veya alt lisans vermek,
  • Grandbetting materyalleri çoğaltmak veya kopyalamak,
  • Grandbetting içeriğini izinsiz olarak yeniden dağıtmak.

Bu sözleşme, siteyi kullanmaya başladığınız andan itibaren geçerlidir.

Grandbetting web sitesinin bazı bölümleri, kullanıcıların belirli alanlarda fikir ve bilgi paylaşmalarına olanak tanır. Grandbetting teknik ekibi, kullanıcı yorumlarını önceden filtrelemez veya düzenlemez. Bu yorumlar, Grandbetting veya iş ortaklarının görüşlerini yansıtmaz. Yasalar kapsamında izin verilen ölçüde, Grandbetting , kullanıcı yorumlarından ya da bu yorumların yayınlanması, kullanılması veya görünmesiyle bağlantılı herhangi bir zarar, masraf veya sorumluluktan sorumlu tutulamaz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*